Skip to main content

Onze mensen voelen zich bij ons thuis.

Onze mensen zijn geen eendagsvliegen, maar werken vaak jarenlang bij ons.

We hebben dan ook bijzonder veel jubilarissen. Onze mensen voelen zich thuis bij ons, worden gezien en gewaardeerd. Want of ze nu een paar uurtjes per week werken of fulltime, ze zijn voor ons allemaal even belangrijk.

We leiden intern op

Komen onze schoonmakers bij ons in dienst, dan krijgen ze een interne opleiding.

Hier leren ze alles over hygiëne, maar krijgen ze ook onze normen en waarden mee. Want die zijn voor ons net zo belangrijk. Hebben ze de opleiding afgerond, dan ontvangen ze een diploma. Een waardering voor hun inzet en een mooie start van hun dienstverband. Natuurlijk werken we ook in een mooi kantoor en met goede, kwalitatieve producten. Want we willen onze mensen het beste bieden. Dat vinden we vanzelfsprekend.

Hospitality voorop

De laatste jaren besteden we extra aandacht aan hospitality en gastvrijheid. Want steeds vaker zijn onze schoonmakers overdag bij u aan het werk. Dat is veiliger voor onze mensen. Tegelijkertijd betekent dat wel dat onze klanten vaker contact hebben met onze schoonmakers. Dan is het fijn als het contact goed is en er op een prettige manier afspraken kunnen worden gemaakt.

Ook werken in ons enthousiaste team?

Enthousiaste mensen die het écht leuk vinden om schoon te maken. Daar kunnen we er niet genoeg van hebben. Veel van onze schoonmakers komen via via bij ons binnen. Omdat ze goede verhalen hebben gehoord. Over onze cultuur en onze manier van werken. Toch kunnen we altijd nog meer gemotiveerde mensen gebruiken. Wil jij altijd het beste resultaat neerzetten? En ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Solliciteer dan!