Skip to main content

Schoon blijft schoon.

Van kantoren tot artsenpraktijken en van scholen tot winkels: dagelijks maken wij hier schoon.

Op verzoek inclusief glasbewassing, goed onderhoud van harde en zachte vloeren, specialistische interieurreiniging en zelfs het begieten van planten. De ene keer voor een uurtje per dag, de andere keer voor 100 uur per week. Alles is bespreekbaar.

Geen wens is ons te gek

Voordat we aan de slag gaan, komen we eerst bij u langs.

Zo kunnen we goed zien wat er in uw pand nodig is en u dus een passend advies geven. Natuurlijk luisteren we dan ook naar uw wensen en behoeften. Er is heel veel mogelijk. Of u nu te maken heeft met strenge protocollen of dat uw vloer of tapijt vraagt om een speciale reiniging. Wij pakken het op. Uiteraard zorgen we voor uitstekende communicatie en afstemming. Daarbij houden we van korte lijnen. Dat werkt voor ons en voor u nu eenmaal het prettigst.

Kennismaken?

Hartelijk & professioneel

schoon blijft schoon

We hebben een groen DNA

Groen denken zit in onze genen. Al meer dan 40 jaar. We werken daarom zo biologisch mogelijk. Dat zie je bijvoorbeeld aan onze schoonmaakmiddelen. Die zitten in zakjes die oplossen in water. Dat scheelt per jaar bergen verpakkingsmateriaal. Bijzonder? Wij vinden het heel gewoon.

De juiste persoon op de juiste plek

Wij zetten onze mensen niet willekeurig in. Want we vinden dat er echt een match moet zijn. Onze mensen moeten passen bij het type bedrijf waar ze werken. We kijken samen met ons team dan ook altijd goed naar de juiste invulling. Naar wat u nodig heeft en waar onze schoonmakers enthousiast van worden. Want we geloven dat deze aanpak altijd de beste resultaten oplevert. √Čn zorgt voor een prettige samenwerking.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf
dat het net even anders aanpakt?
Neem contact met ons op